Klantenrecensies

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Dirk Brood
  ik wil graag jullie nieuwsbrief ontvangen en ben geïnteresseerd voor de bestrijding van bladluis bij rozen.
 • Geplaatst door Yves Pijlman
  Geweldige service. Mijn levering lieveheersbeestlarven en aaltjes was lang bij PostNL blijven liggen. Na contact werd er direct een nieuwe levering gestuurd. Erg onder de indruk van de vlotte respons en fijne service. ­čĹî­čĹî
 • Geplaatst door Hanne
  Ik wil toch ook graag nog even publiekelijk mijn dank uitspreken voor de goede service!
  Ik had aaltjes tegen de varenrouwmug gekocht en toegepast. Helaas was het resultaat niet zoals het had moeten zijn. Waar het precies aan gelegen heeft weet ik niet precies maar ik heb voor een klein bedragje een nieuwe, zelfs grotere hoeveelheid toegestuurd gekregen om het nog eens te proberen. Ook kreeg ik nog even wat extra persoonlijke tips en uitleg om te zorgen dat het dit keer wel zou lukken.
  En het is inderdaad gelukt! Ik zie geen vliegjes meer op dit moment!
  Hartelijk bedankt dus, en fijn dat jullie zoveel oprechte zorg hebben voor de klanttevredenheid!
 • Geplaatst door Trudy
  de roofmijten in combinatie met de gele plakstroken hebben hun werk heel goed gedaan !
  Mijn kamerlinde is er helemaal van opgeknapt.

  Heel hartelijk bedankt voor je prima service !!!!

  Vriendelijke groet,
  Trudy
 • Geplaatst door Ed Hilgersom
  Hoi Mariken,
  Bedankt voor de snelle levering van de roofmijten. Deze uitgezet bij m'n kippen en na een paar weken bijna geen bloedluis meer te vinden in het kippenhok. Ben er heel blij mee!
 • Geplaatst door Ton vergeer
  Eindelijk van mijn slakken plaag af we konden geen hosta of zonnebloem in de tuin zetten en slakkenn korels onder een dakpan leggen teveel slakken
  Nu nematoden gebruikt steeds minder slakken te zien had ik jaren eerder moeten gebruiken
 • Geplaatst door Danny
  Eerste x dat ik bestel via Mariken,

  Alles super netjes geregeld, goede communicatie via mail en ze heeft zelfs even gebeld! Dit heb ik nog nooit meegemaakt! Voel me koning te rijk! Bestel de volgende x weer bij mariken! Waren ze allemaal maar zo!

  Bedankt nogmaals!
 • Geplaatst door Bel
  Hallo!

  Wat een fijne natuurlijke bestrijdingsmiddelen hebben jullie. Ik heb inmiddels voor 2 personen, die last hadden van varenrouwmugjes, nematoden besteld. Beide problemen zijn opgelost!

  Op het moment zit ik met een nieuw probleem. Mijn vriend heeft een plant waarbij 2 plagen zitten; (vermoedelijk) springstaatjes en varenrouwmugjes. De oorzaak ligt voor de hand, teveel water en een dichte pot. Hier is nu iets aan gedaan, maar de plagen zijn hiermee niet verholpen. Voor de varenrouwmugjes kunnen we de nematoden bestellen, maar hebben jullie of kennen jullie ook bestrijdingsmiddelen tegen springstaatjes?
 • Geplaatst door Teun anoniem
  Perfecte communicatie, snelle levering. Kortom uitstekende service!!
 • Geplaatst door Frits en Ria van Dijk
  Zo ongeveer 4 weken geleden hebben wij de nematoden uitgegoten over de belaagde beplanting, onder ideale omstandigheden. Sindsdien is het ook goed vochtig gebleven. Nu vertonen zich veel minder slakken en de schade lijkt ook afgenomen.
  Groet, Frits en Ria van Dijk
┬ę 2014 - 2020 Natuurlijke muur - Natuurlijke plaagbestrijding | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel